RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Faksimile

Her er Madeleine-rapporten

Sist oppdatert:
Les rapporten der norske Mari Olli forteller om dagen hun skal ha sett Madeleine McCann i Marokko.

Mari Olli sier hun så Madeleine McCann 9. mai på en bensinstasjon i nærheten av Ibis Palmeraie Hotel i utkanten av Marrakech.

I ettertid har den norske kvinnen som er bosatt i Spania, blitt avhørt av både portugisisk politi, britisk og britiske myndigheter.

I forbindelse med saken har hun skrev en rapport både til politiet i Portugal, Missing Child Bureau, britisk politi og den britiske ambassaden.

I rapporten forteller Olli, som var på ferie da hun hevder hun så Madeleine, detaljert om hva hun så og hørte den aktuelle dagen.

Under kan du lese hennes rapport i sin helhet – oversatt til norsk.

Torsdag ble det kjent at britisk politiet nå jager en tysker i Marokko i jakten på Madeleine. Dette kan styrke Ollis forklaring om det hun så på bensinstasjonen 9. mai.

Olli sier til Nettavisen at aksenten mannen på bensinstasjonen hadde, kan stemme overens med tysk.

Her er Mari Ollis rapport:

På bensinstasjonen ved siden av Hotel Ibis Palmeraie i Marrakech - adressen er Avenue Abdelkrim Khattabi, onsdag 9. mai, omtrent klokken 10. Jeg så jenta i butikken. Hun hadde på seg en blå pyjamas – litt mønster på overdelen, pyjamasbuksen litt mørkere. Jeg tror ikke buksene hadde noe mønster. Hun var veldig liten. Under 1 meter. Hun var med en mann. Hun stod alene, mannen stod omtrent en meter fra henne. Jeg la merke til henne fordi hun var veldig søt. Samtidig virket det som en veldig underlig situasjon da mannen ikke så ut til å være faren hennes. Og det er veldig rart å se en blond jente stå alene i Marrakech. Hun var veldig liten og vanligvis ville du båret et så lite barn i armene eller i det minste holdt henne i hånden.

Og mannen stod vendt vekk fra henne. Hun så trist ut. Jeg kikket på henne, og hun så tilbake på meg. Så snudde hun seg mot mannen og sa noe som hørtes ut som: «Kan vi se mamma snart?» Jeg er ikke sikker på om han svarte. Jeg snudde meg rundt for å betale for varene mine, 2 flasker med vann og noen papirlommetørklær. Jeg gikk ut til bilen, og forsøkte å se etter en bil som kunne tilhøre mannen og jenta i butikken. Men ingen av bilene hadde noe spesielt ved seg. Jeg ville fortelle ektemannen min om det jeg hadde sett, men vi hadde dårlig tid da vi måtte rekke fergen fra Tanger til Tarifa, og vi bare kjørte av gårde uten at jeg fortalte ham noe. På dette tidspunktet visste jeg ingenting om at et barn var forsvunnet. Jeg hadde ikke sett på nyhetene mens jeg var på ferie.

IKKE BRUK UTEN Å KONTAKTE MORTEN/GEIR!!!!

Jeg så nyhetene først dagen etter – torsdag 10. mai, på kvelden. Da slo det meg hva jeg hadde sett i Marrakech. Jeg begynte så å ringe politiet, både spansk og engelsk politi.

Det spanske politiet ønsket ikke å snakke med meg, så jeg snakket med de engelske. Fredag morgen gav jeg mitt vitneutsagn til N.N (Nettavisen har fjernet navn red. anm) ved Scotland Yard. Hun sa at noen ville komme til å ringe meg. Men jeg har ikke hørt noe mer. Jeg har mailet dem og ringt flere ganger senere. Men ingen respons. Jeg er veldig bekymret og jeg er helt sikker på at jenta jeg så var hun som er savnet. Ansiktet hennes var veldig spesielt. Og situasjonen var veldig underlig!

Jeg tenker på denne hendelsen hele tiden, og jeg trenger å få vite om noen følger opp mitt vitneutsagn. Jeg er sikker på at de to marokkanske mennene jeg så inne på bensinstasjonen også kan bekrefte at jeg var der og at min beskrivelse av det jeg så stemmer med virkeligheten.

Hvis jeg kan gjøre noe annet for å hjelpe, VÆR SÅ SNILL – ta kontakt!

Beste hilsen

Mari Olli

- Detaljert avhør
Etter at Olli sendte sin rapport, er hun blitt avhørt av både portugisisk politi og den britiske ambassaden.

Så sent onsdag i forrige ble hun kontaktet av den britiske ambassaden i forbindelse om Madeleine-saken.

Fra før av er Olli avhørt detaljert av britisk politi.

Les hele intervjuvet med Olli her

Ved å klikke på forstørrelsesglasset på bildet øverst i artikkelen, kan du lese den originale e-posten fra Mari Olli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere