*Nettavisen* Nyheter.

Her er Madeleines dobbeltgjenger

Foto: (Scanpix)

Møt jenta som mange trodde var den savnede Madeleine McCann. Se video.

27.09.07 16:51

Hele verden trakk pusten da bildet av ei jente som lignet på savnede Madeleine McCann ble publisert i medier verden over. Bildet var tatt av en spansk turist i Marokko, som mente hun så den lille jenta sammen med noen fremmede personer.

Forvekslet med Madeleine
Få dager etter at bildet ble tatt, kom det frem at det ikke var Madeleine, men ei jente med navn Bouchra som var avfotografert.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (AP/Scanpix)

Ahmed Bin Aissa er far til Bouchra. Han er preget og forfjamset over alt oppstyret rundt saken, etter at hans datter ble forvekslet med Madeleine, melder Reuters.

- Hun er min datter
- Jeg har hundre eller to hundre vitner som kan bekrefte at hun er min datter. Jeg vet ikke riktig hva alle de fremmede som besøker landsbyen vår egentlig vil, sier Bin Aissa.

Innbyggerne i landsbyen Zinate kan også bekrefte at Bouchra ikke er den savnede Madeleine McCann, men Bin Aissas datter.

- Vi kjenner denne jenta veldig godt. Alle de lokale som bor i landsbyen, kjenner både mammaen og pappaen hennes. Vi var med i dåpen hennes, og vi vet når hun ble født, sier den lokale butikkeieren Ahmed El Harzoun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.