RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Obamas Spotify-liste

Foto: Carolyn Kaster
Sist oppdatert:
Sjekk hvilke låter som skal hjelpe Barack Obama å vinne det kommende presidentvalget.

«Litt Wilco, litt av No Doubt - sjekk hva annet som nådde den nye offisielle #Obama2012-kampanjens spilleliste» skriver Barack Obama i en melding til sine 12,4 millioner Twitter-følgere torsdag ettermiddag.

Barack Obamas valgkampapparat er for lengst i gang med forberedelsene til det kommende presidentvalget 6. november. Hvem som blir republikanernes kandidat er ennå ikke avgjort.

- Nysgjerrige på musikksmaken
Med seg inn i valgkampen har presidenten valgt ut en rekke låter fra internasjonale artister - som han nå deler med hele verden.

- Det er flott at Obama velger å dele en Spotify-spilleliste med sine 12 millioner følgere på Twitter. Antallet abonnenter øker hele tiden, så det virker som om det er mange som er nysgjerrige på hva slags musikksmak Obama har. Det er mange flotte sanger, sier Malin Cumzelius i Spotify til Nettavisen.

Tilfeldige låter?
Om låtvalgene er tilfeldige eller ikke kan man spekulere i. Det er i alle fall noe kamp-preg over låttittlene.

«We Take Care Of Our Own» med Bruce Springsteen, «Keep Marchin'» med Raphael Saadiq og «Even Better Than The Real Thing» er blant de utvalgte valgkamplåtene.

Andre er «Raise up» med Ledisi og «Stand Up» med Sugarland.

Hør hele lista på Spotify her, eller se den under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere