RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her gjør toget vei i vellinga

Foto: YouTube (YouTube)
Sist oppdatert:
Men torghandlerne i Bangkok lar seg ikke skremme.

Det er åpenbart rift om de gode torgplassene i Bangkok. Mange som har noe å selge, må nøye seg med områder man vanligvis ikke forbinder med handel og vandel. Bli derfor ikke overrasket om det plutselig er et tog som gjør vei i vellinga når du ser etter frukt og grønt.

Stort utvalg
Dette videoopptaket, lagt ut på det kinesiske nettstedet Yoku.com og senere på YouTube, er gjort på Maeklong-markedet midt i den thailandske hovedstaden. Utvalget av frukt og grønt er det ikke noe å si på. Like fristende er ikke vareutvalget etter at toget har passert.

En attraksjon
Besøker du Bangok, bør du ta en tur til markedet i Maeklong, er rådet fra de reisevante. Togene som passerer her, er blitt en del av attraksjonen.

Den norske fotografen Terje Sørgjerds har lagt ut denne videoen som viser hendelsen fra en helt annen vinkel. Sørgjerd høstet nylig internasjonal anerkjennelse for en flott nordlysvideo med opptak fra i vinter. At han har er en videokunstner er tydelig også i denne videoen fra Thailand.

The Market from Terje Sorgjerd on Vimeo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere