RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her kan du etterlyse savnede

Sist oppdatert:
TV 2 Nettavisens etterlysningsside har gitt konkrete resulater. En kvinne som etterlyste sin bror, skriver at hun på grunn av lenkene hun fant på vår side, har klart å finne ham.

«Fikk nettopp vite at han er i Bangkok og er i god behold. Jippi! Tusen takk for denne siden, det var her jeg fant mange nettsider som jeg kunne lete på. Og tusen takk til alle de som engasjerer seg med å hjelpe til. Det er fantastisk!!!!», skriver kvinnen på etterlysningsssiden.

Lenger ned på siden finner du bilder og informasjon om savnede nordmenn i katastrofeområdene, som pårørende har sendt inn til TV 2 Nettavisen.

Venner og pårørende som ønsker å etterlyse sine kjære, kan sende inn bilde til TV 2 Nettavisen på e-mailadressen. Send det her eller via MMS til 1984 merket NATIPS.

Det er viktig at de som sender inn bilder, oppgir navn og telefonnummer, slik at vi kan etterprøve opplysningene. TV 2 Nettavisen tar alltid kontakt med pårørende før vi legger ut bilder av savnede personer.

TV 2 Nettavisen har også opprettet en etterlysningsside der leserne kan utveksle informasjon om savnede personer. Klikk her for å komme inn på etterlysningssiden.

Norske pårørende har opprettet en egen hjemmeside med etterlysning av savnede. Den finner du her.

Flere savnede er funnet i live. Her er oversikten så langt:

Rune Marthinsen (55 år) fra Tønsberg. Var savnet i Khao Lak.

Her er bildene av de etterlyste:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere