Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her stikker han med bilen - og babyen

Foto: Faksimile fra KCTV5
Sist oppdatert:
Det unge paret skulle bare stoppe og fylle bensin da biltyven slo til.

Aaron og Meleanie Richman - begge 22 år gamle - opplevde alle foreldres skrekk da de så biltyven stikke av med bilen deres - med parets seks måneder gamle baby i baksetet, melder Kansas City TV 5 News.

Stoppet for å tanke
Paret var på flyttefot fra Colorado til Missouri i USA da episoden skjedde mandag. På en bensinstasjon i Kansas City stoppet de for å tanke opp.

Da bilen var tanket opp, gikk paret litt til siden mens de ventet på at noen venner i en leiebil også skulle få fylt opp tanken. Barnet satt i bilen, som sto med motoren i gang på p-plassen.

Fanget opp av overvåkingsvideo
Overvåkingsvideoen fra området viser en mann som først går i retning bensinstasjonen før han går mot parets bil og setter seg bak rattet. Så rygger han bilen ut av parkeringsplassen og forsøker å komme seg unna.

Tok opp kampen
Det var da mors- og farsinstinktene slo inn for fullt. Paret løp mot bilen og klarte å knuse vinduet på passasjersiden. Barnets far klarte å klatre inn i bilen, mens moren ble slept med et stykke på utsiden av bilen før hun måtte slippe taket.

Sparket og slo
Inne i bilen sparket og slo barnefaren det han kunne mot biltyven, som førte til at han mistet styringen og kolliderte. Deretter løp han av gårde til fots.

Barnet slapp fra hendelsen uten skader. Så langt er ingen pågrepet, men politiet ber om publikums tips i saken, ifølge KCTV5.

Se overvåkingsvideo lagt ut på YouTube av Kansas City Police under

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!