RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her var de sexslaver i tre år

Sist oppdatert:
I denne kjelleren ble jentene på 14 og 17 år holdt som sexslaver i tre og et halvt år. Den ene jenta hadde to barn med sin overgriper. Se sjokkvideoen her.

Jentene ble onsdag reddet ut av en kjeller i Skopin i Russland, der de skal ha blitt holdt fanget i tre og et halvt år. De to ble bortført i 2000 av en 53 år gammel arbeider som ga seg ut for å være drjosjesjåfør.

Pågrepet
Ifølge russisk fjernsyn har politiet pågrepet den 53 år gamle fabrikkarbeideren Viktor Mokhov.

Han eide huset der de to jentene ble holdt innesperret, men leter fortsatt etter en 29 år gammel kvinne som skal være medskyldig, melder NTB-Reuters.

- Den mistenkte holdt jentene innesperret i kjelleren på huset sitt, slik at han kunne utføre voldelige seksuelle handlinger mot dem, opplyste assisterende statsadvokat Irina Sablina til radiostasjonen Ekho Moskvy
onsdag kveld.

Fikk barn
- Et av de frigjorte gislene er nå gravid i åttende måned. Den eldste jenta har alt to barn sammen med ham, etter å ha født to gutter i 2001 og 2003, opplyste Sablina.

Barna skal ha blitt forlatt i nabolaget, og senere tatt med til et barnehjem av naboer.

- Vi har ikke presis informasjon om hvor de nå befinner seg, sa Sablina.

Den russiske fjernsynsstasjonen NTV viste onsdag kveld bilder av de to jentene idet de ble hjulpet ut av kjelleren. Se TV-bildene ved å bruke web-TV-lenken øverst i saken.

Jentene fortalte hvordan mannen etter å ha dem innesperret i tre år hadde begynt å ta dem med ut for kortere turer, og at de under en av disse utfluktene hadde lyktes med å snike en lapp til en tilfeldig forbipasserende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere