*Nettavisen* Nyheter.

Hevnet seg på feil person

En mor og to medhjelpere kidnappet en mann de mistenkte for voldtekt av kvinnens datter.

08.09.05 14:16

I midten av forrige uke anmeldte en svensk jente (18) at hun hadde blitt dratt inn i en bil av tre menn og voldtatt. Voldtekten fant sted i Malmö, skriver Aftonbladet.

Noen dager senere dro jentas mor (44) ut sammen med sin bror og en annen mann for å lete etter gjerningsmennene i Malmö-natten. Med to skarpladde, avsagde hagler i bilen, kniver fastteipet på beina og et vagt signalement, ville de tre hevne seg.

På gatekjøkkenet Stippes kom de over en 18-åring og hans bror. Trioen fikk det for seg at 18-åringen var mannen de lette etter, og tvang ham med våpen ut i bilen sin, skriver Aftonbladet.

Broren varslet politiet, som tok opp jakten på kidnapperne. Etter noen kvarter klarte 18-åringen å kaste seg ut av bilen, og like etterpå stoppet politiet kidnapperne.

- Det merkelige er at det dreier seg om helt vanlig svensker som aldri har blitt straffet for noe verre enn forbrytelser mot bilbelteloven, sier aktor Bengt Dahlbom til Aftonbladet.

Torsdag morgen ble alle tre arrestert, mistenkt for kidnapping, grove trusler og brudd på våpenloven. Moren til jenta nekter skyld, men mennene erkjenner brudd på våpenloven.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.