RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hillary hjemme mens Bill hadde oralsex

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Hillarys kalender som førstedame viser at hun var hjemme i Det hvite hus mens ektemannen hadde praktikantsex.

Etter hardt press har Hillary Clinton gått med på å offentliggjøre omfattende dokumentasjon om hennes møter, reiser, taler og andre offentlige gjøremål i tiden som første dame.

Informasjonen ble denne uken offentliggjort av USAs nasjonale arkiv.

Les også: - Bill er sexavhengig

Blant de interessante datoene som amerikanske medier straks begynte å ganske, var 28. februar 1997, skriver Ekstra Bladet. Det var dagen da Monica Lewinskys berømte blå kjole ble oversprøytet med Bill Clintons sæd, noe som ble det fellende bevis mot Clinton.

Dokumentasjonen avslører at Hillary Clinton befant seg i Det hvite hus, mens praktikanten Monica Lewinsky tilfredstilte ektemannen Bill Clinton oralt på badet. Hele sju ganger skal Hillary ha vært i nærheten mens Lewinsky og Bill hadde sex. Se en egen oversikt nederst i saken.

Hillary Clinton hadde den aktuelle dagen fire private møter, som var lukket for offentligheten. Det er derfor ikke kjent hvem hun tilbrakte dagen sammen med. Det er imidlertid ingen tvil om hvem Bill var sammen med...

Bill Clinton hadde nettopp avsluttet en radiotale, da han sent om ettermiddagen tok med seg frøken Lewinsky til badet utenfor Det ovale kontor. Ifølge den beryktede Starr-rapporten var det her hun utførte oralsex på USAs president.

En rettsmedisinsk undersøkelse slo senere fast at det ikke var noen tvil om at det var presidentens sæd som hadde laget flekker på praktikantens kjole.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Her er de aktuelle datoene:
15. november 1995: Hillary hadde en fotoshoot med forskjellige nobelprisvinnere og deres familier. Senere den kvelden hadde Monica Lewinsky det hun kaller sitt første seksuelle møte med presidenten i Det ovale kontor.

17. november 1995: Hillary var til stede i Det hvite hus, men hadde ingen møter. Samme kveld hevder Lewinsky at hun hadde sex med Clinton mens han snakket i telefonen med et medlem av kongressen.

31. desember 1995: Lewinsky hevder hun hadde «et seksuelt møte» med Bill Clinton tidlig om ettermiddagen i et kontor nær Det ovale kontor. Kort tid etterpå fløy herr og fru Clinton og datteren Chelsea til Hilton Head fo rå feire nyttårsaften sammen med over 100 venner.

7. januar 1996: Søndag ettermiddag tilbragte Bill Clinton og Lewinsky alene i Det ovale kontor. Senere spiste presidenten middag med sin kone og 20 gjester i Det hvite hus.

21. januar 1996: Bill og Hillary Clinton var på en utstilling i National Gallery of Art. Senere på dagen hadde Lewinsky et nytt «seksuelt møte» med Clinton i gangen utenfor Det ovale kontor.

4. februar 1996: Bill og Hillary Clinton deltok på en middag i National Governors Association. Lewinsky hevder at hun hadde sex med Bill Clinton samme dag, og snakket med ham i Det ovale kontor i 45 minutter.

28. februar 1997: Den da Monica Lewinskys kjole ble oversprøytet med Bill Clintons sæd. Hillary var til stede i Det hvite hus hele dagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere