Gå til sidens hovedinnhold

Hjemløs ble millionær

Han eide ingenting. Så vant han fem millioner kroner i svensk TV-show.

I dag morges vant en hjemløs mann og selgeren Sten Andersson fem millioner i et skrapeloddspill på Nyhetsmorgon på TV4 i Sverige, skriver tv4.se

Den hjemløse mannen hadde tidligere fått hjelp med et lån av selgeren Sten Andersson og kjøpte som takk fire triss-lodd. Han ville dele en eventuell gevinst med selgeren.

Resulatet ble et vinnerlodd som ga vinnerne sjansen i skrapeloddspillet i Nyhetsmorgon på TV 4. Den hjemløse mannen ville være anonym og sendte Andersson i TV-stolen. Det resulterte i at de to ble fem millioner rikere.

Video: Se Andersson skrape frem fem millioner

Valgte rett lodd
- Hvilket lodd vil du ha da, spurte selgeren den hjemløse da loddet skulle kjøpes.

- Jeg vil ha det nest siste, skal han ha svart.

Det viste seg å være lurt, selv om skrapingen på TV skulle bli en spennende affære. På det absolutt siste skrapet innså Andersson at han skulle dele hele fem millioner svenske kroner med en hjemløs mann.

Ramlet av stolen
- Herregud! Jeg tenker bare på han jeg deler loddet med. Han eier ikke en krone. Fy søren hvor glad jeg ble, utbrøt Andersson i det han oppfattet hva som hadde skjedd.

Også hans hjemløse venn i Gøteborg likte det han så.

- Han ramlet av stolen da han så at vi vant. Han var helt salig, forteller Andersson til TV4.

Kjøper leilighet
Han ringte sin hjemløse venn umiddelbart etter sending, men det var Andersson som sto for snakkingen – vennen hans var nemlig helt stum.

- Jeg sa til ham at han måtte gå og kjøpe seg en leilighet, og det hørtes ut som han likte ideen, sier den smilende selgeren til tv4.se.

Reklame

KANONSALG: Halv pris på bestselgere hos Oakley