RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hjerteskjærende skjebner i dødsbrannen

Sist oppdatert:
Fire barn og deres foreldre ble ofre for katastrofebrannen i Paris mandag kveld. En desperat mor kastet ett av barna ut av vinduet.

Syv afrikanere omkom i brannen, melder AP.

Et av ofrene for katastrofebrannen var et seks år gammelt barn. Moren hans kastet ham ut av vinduet i femte etasje for å redde ham fra flammene, opplyser politiet. Sener døde gutten av skadene. Liket av moren, som var gravid, og seksåringens tre år gamle bror, ble funnet i brannruinene.

I den samme etasjen fant brannfolk en annen familie: En kvinne som var gravid med tvillinger, mannen hennes og deres to barn.

Brannen startet i en nedslitt boligblokk i Paris, og er den tredje brannen som rammer afrikanske innvandrere i byen på et halvt år. Fredag ble 17 afrikanere drept i en tilsvarende brann i den franske hovedstaden, og for fire måneder siden døde 24 mennesker i et budsjetthotell som huset afrikanske innvandrere, skriver AP.

Se video av dramaet mandag kveld.

To personer ble alvorlig skadet i mandagens brann. Elleve mennesker, inkludert fem brannfolk, fikk lettere skader. To menn skadet seg da de forsøkte å hoppe ut av vinduet og i sikkerhet.

Omtrent 130 brannfolk ble satt inn i kampen mot flammene sentralt i Paris. Brannen antas å ha startet i andre etasje i bygningen. Brannårsaken var ukjent tirsdag formiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere