RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hoffet vil ikke si om brudens far deltar i det britiske prinsebryllupet 


Det er fortsatt usikkert om Meghan Markles far kommer til å føre sin datter opp kirkegulvet når hun lørdag gifter seg med prins Harry.
Det er fortsatt usikkert om Meghan Markles far kommer til å føre sin datter opp kirkegulvet når hun lørdag gifter seg med prins Harry. Foto: ( NTB scanpix )
Det britiske hoffet vil ikke kommentere opplysningene om at Meghan Markles far trenger en hjerteoperasjon, og kan gå glipp av lørdagens prinsebryllup i Windsor.

Prins Harrys pressekontor sier til AP at de ikke har noen videre kommentarer utover en uttalelse de kom med mandag.

Der ba de om «forståelse og respekt» for Markles far, Thomas, i «denne vanskelige situasjonen».

73-årige Thomas Markle uttalte tidligere denne uka til nettstedet TMZ at han onsdag måtte gjennom behandling etter et hjerteinfarkt. En slik operasjon ville vanligvis utelukket muligheten for å gjennomføre en lang flyreise til England kort tid etterpå.

Etter planen skulle Thomas Markle tilbringe de siste dagene før bryllupet i England, der han skulle møte dronning Elizabeth og andre fra det britiske kongehuset. I timeplanen for bryllupet står det også fortsatt at han skal følge datteren opp til alteret under lørdagens bryllup i St. Georges' Chapel i Windsor Castle.

Det britiske hoffet har heller ikke kunngjort noen alternative planer for Thomas Markles rolle. Det er ventet at det kommer en offisiell kunngjøring dersom det blir bekreftet at han ikke kan komme til Storbritannia for å delta i bryllupet.

Selv sa Thomas Markle til TMZ tirsdag at han fortsatt hadde håp om å rekke det.

Markles Mor, Doria Ragland, ventes å møte dronningen og andre i kongehuset senere denne uken. Hun reiser sammen med datteren til St. GeorgeŽs Chapel i Windsor før bryllupet.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere