RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holdt barnebarn i hundehus

Sist oppdatert:
En 61 år gammel bestemor som i tre år låste barnebarnet inne i et hundehus hver natt, er nå tiltalt for barnemishandling.

Mishandlingen skal ha pågått i tre år. Den nå 13 år gamle gutten ble innelåst i et hundehus hver natt i opptil 11 timer i strekk mens bestemor var på jobb.

Bestemoren, den 61 år gamle Colorado-kvinnen June Candelario, syntes hundehuset på 117 x 76 centimeter og med en høyde på 89 centimeter måtte være tilstrekkelig med boltreplass for gutten. Hun anså det som bedre enn at han skulle vandre rundt i gatene alene om natten, ifølge rettsdokumenter, melder AP.

39 tiltalepunkter

Gutten skal være 1,62 høy og 50 kilo tung. Han har fortalt myndighetene at han måtte presse knærne mot brystet for å få plass i hundehuset, og at han kun kunne bevege seg ved å rulle seg over på siden.

Tiltalen inneholder 39 tiltalepunkter, inkludert barnemishandling og kidnapping, men Candelario er nå løslatt mot en kausjon på 100.000 dollar (ca. 600.000 norske kroner). Hun har fått 30 dager på seg til å skaffe seg en advokat.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere