RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holdt is-klovn som gissel

Sist oppdatert:
De hardhjertede gisseltakerne krevde en pakke tyggis i løsepenger for en GB-plastklovn.

For to uker siden forsvant den fargeglade klovnen som reklamerte for GB Glass utenfor en landhandel i Agunnaryd, to mil øst for Ljungby, melder Expressen.

Noen dager senere fant butikkeier Leif Skarp et brev på butikktrappen:

«Heeej! Det är vi som har tagit eran glassclown. Vi har tagit han som gisslan. För att ni ska få tillbaka han kräver vi ett paket Jenka. På fredag kväll klockan 20.00 ska det ligga på affärens trappa. Om ni gör detta kommer clownen inte till fysisk skada. Med vänliga hälsningar 2Pac och Big Mama.»

Brevet ble avsluttet med en trussel om straff dersom eieren kontaktet politiet.

Skarp syntes ikke det var spesielt morsomt å bli truet, så han anmeldte det hele til politiet. Dessuten satte han opp brevet til allmenn beskuelse.

Heldigvis fikk gisseldramaet en lykkelig slutt - kidnapperne fikk kalde føtter på grunn av den uforsonlige holdningen til klovnens eier, og leverte tilbake klovnen torsdag morgen. Eieren melder at den er fysisk uskadd, og virker frisk og rask.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere