Gå til sidens hovedinnhold

- Holly døde i badekaret

Drapstiltalte Ian Huntley hevder tiåringene Holly Wells og Jessica Chapman døde i en ulykke på badet hans.

Holly omkom da hun falt i badekaret i huset hans, og Jessica Chapman døde etter at han hadde holdt hånden over munnen hennes for å få henne til å slutte å skrike, forklarte Huntley i retten i dag, gjennom sin advokat Stephen Coward, ifølge Sky News.

Neseblod
Coward sa at tiåringene hadde gått hjem til 29 år gamle Huntley fordi Holly blødde neseblod. Huntley nekter fremdeles for å ha drept jentene, og hevder han holdt toalettpapir under Hollys nese mens de satt på kanten av badekaret. Så skled han, og «kan ha dyttet» til jenta slik at hun falt i badekaret som var fullt av vann fordi Huntley hadde planlagt å vaske hunden sin.

Jessica begynte å rope «du dyttet henne, du dyttet henne», og derfor holdt Huntley hånden over munnen hennes. Coward forklarte videre at da Huntley slapp Jessica igjen, falt hun i bakken. Han snudde seg og så Holly som lå i badekaret, «tilsynelatende død».

Innrømmelser
Rettssaken tirsdag begynte med at Huntley innrømmet en rekke forhold, blant annet at jentene døde i huset hans, og at han var den eneste som var tilstede. Han innrømmet også at han kjørte likene vekk fra huset og begravde dem i en grøft, melder Sky News.

Patolog Nathaniel Carey sa forråtningsprosessen var kommet så langt da han undersøkte likene etter at de ble funnet, at det var umulig å fastslå om jentene hadde blitt seksuelt misbrukt eller hva dødsårsaken var.

Fremdeles nekter Huntley for å ha drept jentene, men han innrømmer å ha prøvd å sabotere etterforskningen.

Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus