RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hoppet fra Eiffeltårnet under gullfest

Foto: Charles Platiau (Reuters)
Sist oppdatert:
Sveriges gullvinner i sjukamp, Carolina Klüft, feiret seieren i Eiffeltårnet da en mann hoppet ut fra et høyere plan og smalt i gulvet.

Hele Klüfts følge var invitert av sponsoren Reebok som hadde leid en terrasse i Eiffeltårnets 2. etasje, for å feire det svenske sjukampgullet. Carolinas to søstre, Martina og Sofia, hadde akkurat tatt heisen ned til første plan i tårnet da det skjedde.

En mann i 30-årene hadde klatret over gjerdet høyere oppe og hoppet ut. Han landet like ved heisdørene da Martina og Sofia kom ut, skriver Expressen.

- Det bare smalt. Akkurat i det vi kom ut av heisen smalt det. Jeg så først ikke så nøye, men da jeg kikket lå den en mann over en bjelke, sier Martina.

En annen mann klatret opp og fikk ned mannen. Da Caronina Klüft fikk høre nyheten holdt hun hendene foran munnen skrek hun ut.

Ifølge fransk politi var mannen fortsatt i live mandag kveld, men det er usikkert om han ville overleve. Politiet vet ikke hva som er årsaken til at mannen hoppet. Antall selvmordsforsøk fra Eiffeltårnet synker hvert år på grunn av bedret sikkerhet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere