RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hugget i hjel småbarn

Sist oppdatert:
Småbarnsmoren er mistenkt for å ha hugget ihjel datterens fem år gamle lekekamerater.

En gutt og en jente ble fredag funnet i veikanten i et avsidesliggende landbruksområde ved byen Nagahama vest i Japan. De var blitt stukket flere ganger med kniv. Jenta, Wakana Taketomo, var allerede død, mens Jin Sano døde etter å ha blitt bragt til sykehus.

 - Innrømmet
En 34 år gammel kinesisk kvinne er mistenkt for drapet. Hun er moren til en annen elev ved barneskolen til de to ofrene, og hentet de to femåringene fra hjemmet sitt for å kjøre dem og sitt eget barn til skolen. Det melder Kyodo News. Ifølge nyhetsbyrået har den arresterte kvinnen innrømmet at hun knivstakk barna, og politiet fant en kniv i bilen hennes.

Politibetjenten Fujimori sier kvinnens egen datter er uskadet.

 Flere drap
Politisjef i staten Shiga, Takashi Yoshida, sier mødrene byttet på å kjøre barna til skolen, og at han tror det var mistenktes tur til å kjøre fredag.

Flere brutale drap på skolebarn har rystet Japan den siste tiden. I desember ble en syvåring og en tolvåring drept på ulike steder i landet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere