RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hun felte sex-guvernøren

(My Space)
Sist oppdatert:
Kvinnen som felte New York-guvernøren er identifisert.

Nye detaljer kom onsdag for fram i sexskandalen som felte New York-guvernør Eliot Spitzer.

Det virkelige navnet til den luksusprostituerte kvinnen som Spitzer skal ha kjøpt seksuelle tjenester av, er Ashley Alexandra Dupré. Ifølge New York Times blir 22-åringen fra New Jersey identifisert som den mye omtalte «Kristen» i rettspapirene.

Guvernøren er omtalt som «Client 9», og Spitzer skal ha betalt 4300 dollar til «Kristen» etter 13.februar-møtet.

SE BILDEKARUSELL UNDER SAKEN

New York-advokaten Don B. Buchwald, bekrefter ifølge nyhetsbyrået AP at han representerer Dupré, i den mye omtalte saken: - Det er så langt jeg vil strekke meg, legger han til. En anonym kilde med kjennskap til prostitusjonsnettverket bekrefter også at «Kristen» og Dupré er samme person.

Skal vitne
Ashley Alexandra Duprés egen MySpace-profil gir et innblikk i livet hennes fra hun kom til storbyen som 17-åring for å satse på en karriere innen musikk.

I en alder av 22 år er hun nå i sentrum for sexskandalen som førte til at Spitzer trakk seg onsdag. Guvernøren skal ha møtt en luksusprostituert som inntil nå kun har blitt identifisert som «Kristen», den 13. februar ved Mayflower Hotel i Washington DC. Hun er ventet å vitne i saken mot i alt fire personer som står anklaget for å ha drevet prostitusjonsnettverket som har gått under navnet Emperor’s Club V.I.P.

Vil ikke kommentere Spitzer
Dupré er ikke selv tiltalt i saken. Hun avslår overfor New York Times å kommentere hvorvidt hun har møtt Spitzer, og hvor mange møter det dreier seg om.

LES OGSÅ: Slik ble sex-guvernøren avslørt
LES OGSÅ: Spitzer trekker seg

I telefonintervjuer tirsdag fortalte om at hun hadde hatt noen tøffe dager med lite søvn som en følge av oppstyret etter at guvernøren ble tatt med buksene nede.

- Jeg vil ikke bli sett på som et monster, forteller hun.

- Blakk og hjemløs
På MySpace-siden hennes skriver hun om sin store kjærlighet til musikken og hvordan hun kom til New York i 2004.

- Alt ved meg handler om musikken min og alt ved musikken min, handler om meg. Den strømmer ut av hva jeg har vært gjennom, hva jeg har sett og hva jeg føler, skriver hun i introduksjonen av seg selv.

Artikkelen fortsetter under bildet

STØTTER EKTEMANNEN: Eliots Spitzers kone, Silda Wall, stod ved mannens side da han annonserte sin avgang. - - Jeg vil takke familien min for all kjærlighet og medfølelse de har vist meg, sa Spitzer.
STØTTER EKTEMANNEN: Eliots Spitzers kone, Silda Wall, stod ved mannens side da han annonserte sin avgang. - - Jeg vil takke familien min for all kjærlighet og medfølelse de har vist meg, sa Spitzer.

Dupré forteller at hun forlot sitt hjem i New Jersey som 17-åring etter at hun skal ha blitt mishandlet. Etterpå har hun misbrukt narkotika, vært blakk og hjemløs.

- Men jeg overlevde på egenhånd. Jeg er her, i New York på grunn av musikken, skriver hun.

Oppdaget i dusjen
Musikerkarrieren skal ha startet ved at en samboende musiker hørte henne synge Aretha Franklin-klassikeren «Respect» i dusjen.

- Han og gitaristen hans stormet inn og ba meg synge den igjen. Slik startet det, skriver hun på siden sin.

På det siste blogg-innlegget datert 30. august i fjor skriver hun livet hennes de siste månedene har vært en berg- og dalbane med såkalte venner, elskere og familie.

Ifølge offisielle dokumenter skiftet hun navn til Ashley Rae Maika DiPietro i 2006. Etternavnet er hennes stefars: - Den eneste faren jeg har kjent, ifølge henne. I intervjuet og på MySpace bruker hun imildertid navnet Ashley Alexandra Dupré.

LES OGSÅ: Amerikanske politikere i sexfella
LES OGSÅ: Hvorfor støtter de utro ektemenn?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere