Huntleys mor: - Min sønn bør henges

Foto: (scanpix)

Moren til barnedrapsdømte Ian Huntley skulle ønske Storbritannia hadde dødsstraff.

19.12.03 09:23

Huntley ble tidligere denne uken dømt til to ganger livsvarig fengsel for drapene på tiåringene Holly Wells og Jessica Chapman. Den straffen er altfor mild mener Huntleys mor Lynda Nixon.

- Jeg ønsker virkelig at vi hadde dødsstraff. Jeg mener at Ian ikke burde få leve etter det han har gjort. Han er den lille gutten min, og jeg er glad i ham, men han fortjener straff. Han fortjener å bli hengt for det han har gjort, sier Nixon til The Sun.

- Jeg skulle ønske vi hadde en elektrisk stol i dette landet som de kunne sett ham i, og gjøre slutt på alt. Det han gjorde er utilgivelig. Det er en pris han burde betale, og den prisen er dødsstraff, fortsatte moren.

Like etter at dommen falt onsdag snakket Nixon med sin sønn på telefonen. Da var hun sint på ham for å ha løyet om drapene og skuffet over at hun aldri hadde fått vite at han også tidligere var blitt etterforsket for sexforbrytelser.

- Vi ante ikke noe. Hvordan kan dette være vår sønn. Jeg kjenner ham ikke. Han holdt alt skjult. Han lurte oss og løy for oss, sier Nixon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag