RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Husker du særingene fra i fjor?

Kong Tann, torturkongen og den magnetiske mannen fra Malaysia. Husker du dem?

Bloggen Funtasticus har lagt ut de store navnene fra i fjor. Men det er kanskje ikke navnene du husker?

Hva med «Kong Tann»? Malaysieren Rathakrishnan Velu trakk en passasjertog med sju vogner 2,8 meter, totalt 300 tonn, med bare tennene.

Liew Thow Lin er også malaysisk. Han er mest kjent for sine magnetiske evner. Sammen med barnebarnet opptrer han med sine utrolige krefter. Forskerne lurer på om han er magnetisk eller om han har sugekopper over hele kroppen.

Torturkongen Zamora heter egentlig Tim Cridland. Han har samme innstilling til smerte som Paris Hilton har til begrepet verdighet: Det finnes ikke. Cridland stikker, skjærer og brenner, men det gjør visstnok aldri vondt. En kort titt på bildene vil overbevise deg.

Kan du klemme øynene ut av hodet? Det kan Claudio Paulo Pinto. Han er målt til 7 millimeter, men vil helst av alt slå verdensrekorden. Den er per nå på 11 millimeter horisontalt ut av øyegropa. Du verden.

Og sist i bloggen er Rubberboy. Gutten som har gitt uttrykket hypermobilitet et ansikt og et blomstrende oppsyn. Glansnummeret er å vippe armene ut av ledd før han klemmer seg gjennom en tennisracket uten strenger. Du vet aldri når slike evner blir etterspurt, men han har et visst navn i underholdningsbransjen i USA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere