RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvor er Ben?

Sist oppdatert:
10-åringen skulle gå hjem etter et besøk hos en kamerat. Siden har ingen sett ham.

Britisk politi står overfor en ny forsvinningssak etter at 10 år gamle Ben Smythe forsvant på vei til sitt hjem i Birmingham søndag.

Mandag gikk de ut og etterlyste gutten med navn og bilde.

Dør til dør-aksjon
En leteaksjon etter gutten ble iverksatt i natt, og mandag fortsetter letingen, blant annet med en dør til dør-aksjon. Flere helikoptere har også deltatt i leteaksjonen, melder politiet i en pressemelding.

Ben Smythe ble sist sett rundt klokka sju søndag kveld da han forlot hjemmet til en venn i Bromford for å gå den korte strekningen til sitt hjem i Bromford Drive.

Svært bekymret
Siden har ingen sett gutten. Familien og politiet uttrykker sterk bekymring for hva som har skjedd. De ber alle som kan ha opplysninger som kan bidra til å oppklare savnetsaken om å kontakte politiet så snart som mulig.

Ben hadde på seg en lang, mørk jakke med hette, mørke bukser og en kremfarget og grønn t-skjorte da han forsvant.

Tidligere denne måneden fikk en annen forsvinningssak, som har skapt store overskrifter i Storbritannia, en lykkelig løsning da ni år gamle Shannon Matthews ble funnet i live i West Yorkshire etter å ha vært bortført i 24 dager.

Den vettskremte jenta ble funnet i en av de to skuffene under en sovesofa, skrev Daily Mail.

På samme sted pågrep politiet 39 år gamle Paul Drake, onkelen til Shannons stefar. 39-åringen er mistenkt for bortføring.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere