Hvor er du, Jostein?

Foto: (Foto: Privat)

Seks år gamle Jostein Lundring er savnet i Thailand. Vichara-sykehuset i Phuket har behandlet en gutt ved navn Jostein, men ingen vet nå hvor han er. Nå ber familien om hjelp.

30.12.04 12:41

Seks år gamle Jostein Lundring var en del av et reisefølge som nå er savnet i Thailand.

Familien bodde på hotell Baan Khao Lak Resort i Khao Lak. Ingen har hørt fra reisefølget siden flodbølgen rammet Thailand 2. juledag.

Familien i Norge fikk høre at en gutt i seksårsalderen ved navn Jostein hadde vært til behandling på Vichara-sykehuset i Phuket.

Bare fornavn
Sykehuset har bare registrert fornavnet på gutten, og familien lurer på om det kan være deres Jostein.

- Han kom til oss den 27.12. sammen med en mann. Gutten som kun var lettere skadet, ble behandlet, og de forlot sykehuset. Legen husker ikke hvordan mannen så ut,” sier en ansatt ved sykehuset til TV 2 Nettavisen.

Familien henvendte seg til en norsk ambassadeansatt i Phuket, men her har man heller ikke oversikt over hvor gutten befinner seg.

- Ettersom han kun var registrert ved fornavn, vet vi ikke om det var Jostein Lundring som var på dette sykehuset tredje juledag. Vi vet heller ikke hvor gutten er blitt av, sier en av de norske ambassadeansatte i Thailand til TV 2 Nettavisen.

Har du tips om Jostein?
Kontakt oss på:

Familien i Norge håper å få rede på om det var deres Jostein som ble behandlet på sykehuset, og ber nå om opplysninger om hvor han befinner seg. De går derfor ut med bilde av gutten.

21 nordmenn bekreftet omkommet
Så lang er 21 nordmenn bekreftet omkommet etter flodbølgekatastrofen i Sørøst-Asia, mens 464 fortsatt er savnet fra det rammede området. I tillegg har UD en liste på 840 nordmenn som var på reise i Sørøst-Asia, og som til nå ikke har tatt kontakt med norske myndigheter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.