RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvorfor gjorde han det?

Foto: Ho (REUTERS)
Sist oppdatert:
Politiet forstår ikke hva som fikk Michael McLendon til å drepe ti personer, deriblant sin mor og besteforeldre.

Samson (NTB-Reuters-AFP): Politiet i Alabama jobber på spreng med å finne ut hva som fikk en 28-åring til å gå amok og drepe ti personer i to småbyer tirsdag. Skyteepisodene er de verste i delstatens historie.

Utstyrt med flere skytevåpen kjørte Michael McLendon (28) rundt og drepte både slektninger og andre som tilfeldigvis kom i hans vei tirsdag ettermiddag.

Flere medier meldte onsdag at politiet har funnet lister hjemme hos mannen der han hadde ført opp personer han mente hadde gjort ham urett. Men selv om politiet har gjort funn som kan avsløre motivet for drapene, avviser delstatspolitiet at det er snakk om «drapslister».

Listene kan imidlertid være et mulig spor til å forstå mer om McLendons tenkemåte, men myndighetene i området vet fortsatt ikke sikkert hva som fikk det til å briste for mannen.

- Vi fant en liste over mennesker han jobbet med, mennesker som hadde gjort ham urett, sier Gary McAliley i påtalemyndigheten i Coffee-fylket til TV-stasjonen WKRG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere