RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I 60 år var de bestevenner - så kom sannheten fram


STOR OVERRASKELSE: Alan Robinson og Walter Macfarlane fikk en uventet julegave da bestevennene gjennom flere årtier oppdaget at de egentlig er brødre.
STOR OVERRASKELSE: Alan Robinson og Walter Macfarlane fikk en uventet julegave da bestevennene gjennom flere årtier oppdaget at de egentlig er brødre. Foto: Khon (AP)
Sist oppdatert:
I 60 år var de kompiser. Da den ene begynte å grave i familiehistorien, fikk begge seg en overraskelse.

En familie på Oahu på Hawaii fikk seg en overraskelse som snudde opp ned på julehøytiden, melder nyhetskanalen Khon2 på Honolulu.

Alan Robinson og Walter Macfarlane hadde vært kompiser i 60 år. De møtte hverandre på barneskolen, har spilt fotball sammen og elsker begge spillet cribbage. Begge hadde også en brokete familiehistorie. Macfarlane kjente aldri faren sin, og Robinson var adoptert.

Så begynte Macfarlane å nøste i familiehistorien sin. På tjenesten Ancestry.com fikk han treff på en DNA-profil med brukernavnet Robi737. Det kom som et sjokk da han oppdaget at det var kompisen Alan. Det viste seg at de to var brødre og at de hadde samme mor.

I jula annonserte de to nyhetene for sine familier.

- Det var en overveldende opplevelse, og det er det fortsatt. Jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta før jeg kommer over den følelsen, sier Robinson til Khon2.

- Det er et julemirakel, og vi er så glade for at vi fant ut av det, sier Cindu Macfarlane-Flores, Walter Macfarlanes datter.

Se innslaget på Khon2 her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere