RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Ikke sett igang noen aksjon»

Foto: TORSTEN BLACKWOOD (Afp)
Sist oppdatert:
Jarle Andhøy ankom mandag New Zealand og sier samtlige om bord i «Berserk» har vært inneforstått med risikoen de tok.

Jarle Andhøy skriver på sin Facebook-side at samtlige om bord på skuta har vært inneforstått med den risikoen de utsatte seg for på ekspedisjonen i Sørishavet.

Les hele saken i Østlands-Posten her

Berserk har vært i harde tak. Til alle venner, familie, bekjente og eventyrere. «Life is life», skriver Jarle Anhøy fra Larvik på sin Facebook-siden.

Kapteinen på «Berserk», som nå har ankommet New Zealand sammen med besetningsmedlem Samuel Massie, skriver på siden at samtlige om bord på skuta er inneforstått med risikoen med «å leve ut drømmen i naturen.»

Jarle Andhøy ber også om at det ikke blir satt i gang aksjoner eller skrevet «panikkbrev» til verken stater eller andre.

- Inneforstått med risikoen
«Berserk har vaert i harde tak. Til alle venner, familie, bekjente og eventyrere. LIFE IS LIFE. Samtlige ombord er inneforstaatt med risikoen i og leve ut droemmen i naturen. IKKE SETT IGANG NOEN aksjon eller panikkbrev til noen stater, eller andre mulige. Berserk har som filosofi og klare seg selv og er forberedt for dette.»

Postet på Facebook-siden til Berserk-ekspedisjonen mandag

- Berserk har som filosofi å klare seg selv, og er forberedt for dette. De som drar på tur, må selv ta konsekvensene, og bare egne forberedelser, utstyr og kompetanse er nøkkelen til overlevelse i utkantstrøk, skriver han.

Andhøy skriver til slutt også at han takker alle som har vært involvert i søket etter skipet, men at alle fakta nå tilsier at søket bør avsluttes.

ØP har mandag morgen ikke klart å komme i kontakt med Jarle Andhøy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere