RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I’m blakk

Sist oppdatert:
Michael Jackson har ikke betalt sine ansatte på syv uker. Nå blir han kastet ut av den arabiske prinsen han har bodd hos.

(SIDE2): Ifølge Fox News har ingen av de ansatte ved Michael Jacksons Neverland Ranch fått betaling de siste syv ukene. 20. februar forfaller lånet Jackson skylder selskapet Fortress Investments. Da må den nå litt fallerte superstjerne betale 270 millioner dollar.

Forfallet kommer etter at Jackson fikk en utsettelse på to måneder i desember. Enten blir Jackson slått konkurs eller gjøre en avtale med Sony Music.

For de ansatte ved ranchen er situasjonen ganske alvorlig. Hvis Jackson blir slått konkurs mister de ikke bare jobben, men også sine hjem som ligger på eiendommen.

Ifølge Fox News skal kilder i Sony Music gjort det klart at de helst ser at Jackson ikke blir slått konkurs. Dermed kan det hende at de vil gjøre sitt for å dekke opp lånet.

Jackson har de siste månedene bodd hos prins Abdullah av Bahrain, men nå har gjestfriheten tatt slutt. Jackson skal nå befinne seg i Europa, men ingen er riktig sikker på hvor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere