RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen kø for å få tak i nytt Charlie Hebdo

NY UTGAVE: Forsiden prydes av en karikaturtegning med både ekspresident Nicolas Sarkozy, lederen for Nasjonal front Marine Le Pen, paven og en jihadist med en kalasjnikov mellom tennene.
NY UTGAVE: Forsiden prydes av en karikaturtegning med både ekspresident Nicolas Sarkozy, lederen for Nasjonal front Marine Le Pen, paven og en jihadist med en kalasjnikov mellom tennene. Foto: Jeff Pachoud (Afp)
Sju uker etter terrorangrepet mot Charlie Hebdo er et nytt nummer at satiremagasinet i hyllene. Interessen er større enn før, men langt fra så intens som for spesialnummeret rett etter angrepet.

– På en time har vi solgt et tjuetall numre. Sist gang forsvant 240 eksemplarer på en time, sier en kioskselger ved stasjonen Saint-Lazare.

En annen selger sier at mens de som kjøpte utgaven i januar gjerne tok med seg flere titall blader, så nøyer folk seg med ett eller to blader denne gangen.

Onsdagens utgave kommer i 2,5 millioner eksemplarer. Før angrepet hadde bladet et opplag på om lag 60.000 før angrepet.

Redaksjonen i Charlie Hebdo forsøker nå å finne tilbake til et normalt liv. Tiden etter at ti av bladets ansatte ble drept i angrepet 7. januar, har vært vanskelig.

– Vi måtte puste ut og ta en liten pause. Noen av oss, deriblant meg, måtte jobbe videre med det samme, men andre hadde bruk for mer tid, har sjefredaktør Gérard Biard tidligere uttalt til AFP.

Den siste utgaven sparker i alle retninger. Forsiden prydes av en karikaturtegning med både ekspresident Nicolas Sarkozy, lederen for Nasjonal front Marine Le Pen, paven og en jihadist med en kalasjnikov mellom tennene. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere