RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen tipsflom etter bilde

Etter drapet på utenriksminister Anna Lindh brukes en plan om sorgarbeidet ved svenske skoler. Se reportasjen i Magasinet.

Sist oppdatert:
Politiet har ikke mottatt mange eller spesielt interessante tips etter at de søndag offentliggjorde bilder uten sladd av mannen de mener kan ha drept utenriksminister Anna Lindh.

Ingen av tipsene som er kommet inn til politiet førte til uttrykning natt til mandag.

Økt tipsflom
Politiet viste søndag bilder uten sladd av mannen de tror knivstakk Anna Lindh, som sist torsdag døde av skadene hun ble påført under angrepet dagen før.

- Tipsstrømmen har økt noe, men ikke så mye som vi hadde håpet. Vi får se om det tar seg opp mandag når avisene kommer ut, sier Mats Nylen, talsmann for politiet i Stockholm.

Politiet har mottatt over 2.000 tips siden drapet skjedde.

Kjenner mannens identitet
VG skriver mandag at politiet kjenner navnet på mannen de leter etter, men ifølge nyhetsbyrået TT og Aftonbladet har etterforskningsledelsen foreløpig ikke lyktes med å identifisere mannen fra overvåkingsfilmen.

Politiet understreker at de ikke har låst seg til at mannen fra overvåkingskameraet på NK definitivt er Anna Lindhs drapsmann. Likevel er det ingen tvil om at dette er mannen som regnes som hovedmistenkt av etterforskningsledelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere