RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Irwin-datter klar for showbiz

Sist oppdatert:
Åtte år gamle Bindi Irwins nye naturserie for barn får massiv PR i USA, og i forsetet settes avdøde Steve Irwins datter.

(SIDE2:) Åtteåringen skal denne uken og neste delta i en rekke store talkshows USA rundt, og blir å se både på David Letterman og hos Ellen DeGeneres.

Årsaken er at Bindi er hovedperson i Discovery Kids-serien «Bindi, The Jungle Girl». Åtteåringens turné sammenfaller også med Discovery Channels premiere på programmet «Ocean's Deadliest» - naturprogrammet Steve Irwin jobbet med da han ble drept av en rokke.

Bindi har vært i showbiz noen år allerede, og skal også fremføre sitt show som allerede er vist for tusener på Australian Zoo's Crocoseum.

Bindi Irwins mor Terri er amerikansk. Hun fikk nylig returnert videopptakene som viser at Steve Irwin blir dødelig stukket av rokken. Australske myndigheter beholder ingen kopier, noe som er uvanlig og et brudd med prosedyrene. Men sjefen for rettsmedisinsk institutt har sagt at han tror faren for at opptaket havner i gale hender, er årsaken.

Terri Irwin har erklært at opptaket vil bli ødelagt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere