Gå til sidens hovedinnhold

- Irwins dødsøyeblikk til kona

Rettsmedisineren i Australia har unnveket reglene og gitt opptaket av Steve Irwins dødsøyeblikk til hans etterlatte kone.

(SIDE2:) De andre opptakene av TV-programlederen Steve Irwin som viser at han blir stukket til døde av en rokke, er blitt ødelagt.

Frykter pirater
I utgangspunktet er det slik i Australia at alle opptak av dødsøyeblikk, eller hendelser som leder til at en person dør, skal oppbevares hos rettsmedisineren. Men i Terri Irwins tilfelle har man bestemt at hun skal være den eneste som sitter på opptaket.

Årsaken er at man frykter at opptaket skal piratkopieres og spres rundt på internett eller bli solgt på det svarte markedet.

Undersøkelse avsluttet
Rettsmedisinsk institutt i Queensland sier at undersøkelsene rundt Steve Irwins død nærmest er avsluttet. Om det blir en høring rundt dødsfallet, avgjør rettsmedisineren sammen med enken Terri, skriver The Australian.

- Normalt beholder vi en kopi av opptak og annen dokumentasjon hos oss, men når jeg hører at folk er villig til å betale opp mot en million dollar for opptaket, så er det like greit at det går til Mrs Irwin, sier sjefen for det rettsmedisinske instituttet, Michael Barnes.

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe