*Nettavisen* Nyheter.

Isabel tok 25 liv

Foto: Paul J. Richards (AFP/Scanpix)

Ytterligere to dødsfall ble lørdag rapportert i Virginia etter orkanen Isabels herjinger. 25 mennesker har dermed omkommet som følge av uværet.

20.09.03 19:51

Et tre falt på en mann fredag, mens en annen mann døde av eksos fra en generator, sier Bob Spieldner ved nødsentralen i Virginia til Reuters lørdag.

Mange rammet
Totalt har 16 mennesker mistet livet i Virginia. De fleste dødsfallene har skjedd som følge av trafikkulykker eller fallende trær. En person ble funnet død i en elv og en annen døde i en kanoulykke.

I North Carolina er det meldt om tre storm-relaterte dødsfall, mens fire personer har mistet livet som følge av stormen i Maryland, Pennsylvania og Washington D.C. I New Jersey ble en person drept da et tre falt over bilen hans, og en 66 år gammel mann ble torsdag plukket opp av havet utenfor kysten av Rhode Island. Mannen hadde gått tur ved havet da han ble tatt av bølgene, opplyser politiet.

160 km/t
Orkanen Isabel hadde en vindstyrke på 160 kilometer i timen da den traff land i North Carolina torsdag. Siden har den avtatt i styrke og klassifiseres nå som en tropisk storm.

Hustak er revet av, tusenvis av trær revet opp med roten og strømlinjer blåst over ende av de kraftige vindkastene.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.