RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DREPT: Den drepte danske familien bodde i et borettslag i det lille samfunnet Ulstrup i Danmark.
DREPT: Den drepte danske familien bodde i et borettslag i det lille samfunnet Ulstrup i Danmark. Foto: Bo Amstrup (AFP)

It-konsulent Morten drepte kona og fire barn

Sist oppdatert:
Lokalsamfunnet Ulstrup i sorg.

Dansk politi etterforsker fremdeles drapene i Ulstrup mandag. Samtidig er lokalsamfunnet i sjokk etter å ha mistet gode venner og kolleger.

Politiet mener at 45 år gamle Morten Nielsen drepte sin kone Trine (42) og barna Josefine (16), Magnus (11), Cirkeline (6) og Marius (3) før han tok sitt eget liv. De ble alle funnet døde i deres hjem mandag ettermiddag, skriver danske BT.

Les også: Dansk politi: - Familiefar drepte sin kone og fire barn
Les også: Seks døde personer funnet i Danmark

- Han var en stille og rolig fyr. Han var ikke typen som kom og snakket med deg, men han snakket gjerne hvis du kom bort, forteller en nabo til BT. Han sier at de virket «helt normale» og at det alltid var pent og ordentlig rundt huset deres.

ETTERFORSKER: Politiet etterforsker drapene. Her er teknikere på vei inn i huset i Ulstrup der familien ble funnet døde.

- I sjokk

Naboen forteller at han selv ikke kjente familien godt, men at han kjenner deres venner. - Folk fatter ikke hva som har skjedd. Mange av de som bodde tett på familien kan ikke forstå det. De er i sjokk, sier han.

Så langt har det ikke kommet opplysninger om hvorfor it-konsulenten drepte sin kone og sine barn. Politiet har imidlertid avvist påstander om at de kan ha blitt drept av gass.

Minnestunder

Ulstrup er et lokalsamfunn med 2000 mennesker. Favrskov kommune har etablert et kriseteam og svært mange skal ha tatt i bruk dette teamet. Familien var aktive både ved Ulstrup skole, ved kirken, ved barnehagen, i håndball og i fotball. Mange steder i Ulstrup flagges det nå på halv stang.

Ved Favrskov Gymnasium ble det tirsdag holdt minnestund og et minutts stillhet for eleven Josefine (16) og hennes familie. Samme ettermiddag spilte Ulstrups U12 håndballag til ære for Magnus (11) som aldri igjen skal spille i rød trøye. Etterpå spilte Ulstrups damelag der Josefine var aktiv. Hallen var full av tilskuere og mange gråt, skriver BT.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere