Gå til sidens hovedinnhold

Jakter brutal kaninbøddel

Tyske kanineiere gjemmer kjæledyrene i frykt for halshuggeren.

74 år gamle Elfriede Dumont pleide å ha to kaniner, Rocco og Felina, i et bur i bakhagen. Men en dag da hun skulle mate de to små nøstene, ble hun møtt av et fryktelig syn, skriver BBC .

- Jeg så inn i buret og så Rocco bare liggende der. Hodet hans var borte. Litt senere fant jeg Felina i buskene. Også hun var drept. Jeg skjønner bare ikke hvorfor, sier Dumont til BBC.

Kaninlik i sandkassa
Rocco og Felina er bare to av ofrene til en kaninbøddel som herjer de to tyske byene Witten og Dortmund. Mange av kaninene er halshugget. Flere eiere gjemmer nå bort dyrene av frykt for at morderen skal slå til igjen.

Elfriedes datter Sabrina forteller om en annen hendelse, der døde kaniner ble funnet i sandkassa til en skole i nærheten.

- Kaninene var der, uten hoder, og barna fant dem om morgenen når de skulle leke. Det er enda mer forferdelig enn å finne dem i din egen hage, sier hun til BBC.

Tappet for blod
Det lokale politiet kan fortelle om enda flere hendelser.

- Det er alltid det samme. Politibetjentene finner de døde kaninene i burene, og en ukjent person har kuttet av dem hodet og tappet blodet i en eske eller flaske. Så vi finner ikke noe blod og ikke noe hode, sier politibetjent Volker Schuette til BBC.

Politiet frykter nå at kaninbøddelen kan gå over til å ta livet av mennesker, og har derfor laget en spesialstyrke for å fange ham eller henne.

Reklame

Cyber Monday: Milrab har fylt på med nye salgsvarer