RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jakter drapsmann på nettet

Sist oppdatert:
Politiet kartlegger hvem den forsvunne 15-åringen har hatt kontakt med på nettet.

Jenta ble funnet naken og med hull i hodet bak en container på en byggeplass i Mora i Sverige mandag. Politiet har ikke bekreftet overfor svenske medier om jenta som ble funnet er identisk med den 15 år gamle jenta fra samme området som er savnet. Dette bekreftes imidlertid, ifølge TV4, av lokale medier.

Ifølge Expressen.se er også politiet i ferd med å gå gjennom både datamaskinen og mobiltelefonen til den forsvunne 15-åringen for å kartlegge hvem hun ha hatt kontakt med. Håpet er at de elektroniske sporene avdekker om jenta har hatt kontakt med det den svenske avisen omtaler som gjerningsmannen til drapet.

Forsvunnet før
En nær slektning av den 15 år gamle jenta skal ha fortalt Expressen.se at jenta tidligere har forsvunnet uten å gi beskjed om hvor hun var. En venn av den drepte jenta sier at hun blant annet har besøkt venner hun har fått på Internett.

- Iblant har hun dratt av gårde og hilst på folk som hun har truffet på nettet. I fjor sommer måtte moren hennes dra til Karlstad og hente henne hjem igjen, sier en venn av jenta til den svenske avisen.

Obduksjon
Tirsdag fortsetter morderjakten i Sverige. I løpet av dagen vil også jenta bli obdusert. Politiet vil også sikre ytterligere spor på funnplassen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere