*Nettavisen* Nyheter.

Jeanne tok seks liv

Seks personer er funnet døde ettter at orkanen Jeanne feide gjennom Florida i helgen. Ceso Tolentio (bildet) slapp med skrekken.

27.09.04 12:44

To personer ble funnet druknet etter at terrengbilen de kjørte havnet i en kunstig innsjø i Deerfield Beach, melder CNN. En politimann fant spor av en utforkjøring lørdag. På grunn av dårlig sikt i innsjøen, måtte dykkerne vente til søndag med å søke etter bilen.

En 60 år gammel mann ble funnet omkommet etter at han hadde hatt en «orkan-fest» hjemme. Årsaken til dødsfallet er ikke kjent.

Høyspentledning
En 15-åring omkom da han fikk et tre over seg i Clay County søndag. En kamerat av 15-åringen ble skadd i ulykken. I Miami omkom en person da vedkommende berørte en høyspentledning som hadde falt ned.

Ytterligere to personer mistet livet.

Mandag beveget Jeanne seg mot nabostaten Georgia med en hastighet på rundt 18 kilometer i timen. Orkanen er når redusert til en tropisk storm, med vindstyrke på inntil 90 kilometer i timen i kastene.

73 døde
Jeanne er den fjerde orkanen som har rammet Florida på seks uker. Orkansesongen åpnet med orkanen Charley, som traff Florida i midten av august. Tre uker etter feide Frances inn over land. Ti dager senere traff Ivan den hardt prøvede delstaten, før Jeanne hamret løs i helgen.

Bare i Florida har minst 73 personer omkommet som følge av orkanene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.