RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jente (1) falt ned i brønn

(Reuters)
Sist oppdatert:
Det lille barnet ble liggende helt hjelpeløs i bunnen av det dype og trange røret.

Ulykken fant sted i den kinesiske byen Dezhou i Shandong-provinsen den 24. mars. Barnet ble liggende i bunn av brønnen og var dekket av vann. Bare hodet til den lille jenta stakk over vannet.

Siden brønnen var dyp og trang, fryktet brannmennene som skulle redde henne at hun ville få problemer med å puste. Derfor tok de i bruk oksygentanker for å pumpe luft ned til den uheldige jenta, melder Reuters.

På grunn av det mørke røret måtte brannmennene bruke lommelykter for å se jenta. I et forsøk på å redde henne opp, senket de ned et tau med en løkke på. Deretter forsøkte de å fortelle henne at hun måtte holde tak i den, men jenta var for liten til å skjønne hva redningspersonellet mente. Derfor måtte brannmennene bruke andre metoder for å redde henne.

Se video fra redningsaksjonen(artikkelen fortsetter under)

224300

- Vi har forberedt to måter å redde henne opp. Den første går ut på å få henne opp ved hjelp av tau. Dette er den kjappeste metoden. Hvis ikke det virker, må vi bruke en kran for å grave opp rundt brønnen. Det tar lengre tid, sa redningslederen Fan Daoyong.

For å hindre at hun druknet i vannmassene, måtte redningsmennene bruke tau med kroker på for å holde jenta noenlunde over vannet. Til slutt klarte de å feste krokene i klærne hennes og på den måten få løftet henne opp i sikkerhet.

Den lille jenta ble straks sendt med ambulanse til sykehuset, og skal etter forholdene være i god form.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere