*Nettavisen* Nyheter.

Jente (11) pushet heroin

En elleve år gammel amerikansk jente har regelmessig solgt heroin på gaten i Miami, ofte ikledt skoleuniform eller sågar pyjamas.

Den unge jenten pushet små pakker med heroin til forbipasserende og bilister utenfor hjemmet sitt i Miami i delstaten Florida i USA. Elleveåringens mor organiserte salget.

En gruppe politimenn spanet området i lengre tid, etter å ha mottatt tips om den særdeles unge narkoselgeren, melder Sky News.

Nå er jenten i politiets forvaring, sammen med sin syv år gamle søster. Påtalemyndigheten i Florida har ennå ikke bestemt seg for om det skal reises tiltale mot elleveåringen.

Jentens mor, 36 år gamle Alison L. Davis, ble pågrepet av politiet fredag. I huset fant politiet store mengder narkotika, blant annet crack og heroin. Det som trolig er hennes mann, en 60 år gammel mann, er ennå på frifot. Han er etterlyst av politiet, mistenkt for mishandling av mindreårige.

Det er ventet Dennis Williams, som er far til de to jentene, overtar foreldreansvaret ettersom Davis risikerer 15 år i fengsel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag