RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jente (12) mistenkt for trippel-drap

Sist oppdatert:
Ei 12 år gammel jente er arrestert i Canada, mistenkt for å ha drept moren, faren og lillebroren.

Jenta ble arrestert sammen med en 23 år gammel mann. Han er også mistenkt for drapene. Ifølge Toronto Sun, skal de tre være drept med knivstikk.

Det var sist søndag at en nabogutt ble oppmerksom på at noe var galt da han skulle møte den drepte gutten, som var 10 år. Politiet ble tilkalt og gjorde det sjokkerende funnet.

Venner av 12-åringen sier at hun møtte 23-åringen på en webside med gothkultur og vampyrer. Foreldrene til jenta skal ha vært opprørt over forholdet til 23-åringen, og naboer har hørt høylytt krangling den siste tida.

Ifølge The Calgary Herald, beskrives jenta som pliktoppfyllende og dyktig på skolen, men at hun forandret seg da hun traff 23-åringen for cirka en måned siden. De skal også ha vært observert i godt humør bare noen timer etter at drapene.

- De kysset og klemte på hverandre, sier en ung kvinne som tilbrakte søndag ettermiddag sammen med de to drapsmistenkte – samme dag som drapene skjedde.

En person sier at han traff 23-åringen på en punkfest sist fredag.

-Han sa at han skulle drepe tre mennesker og så flykte til Europa med 12-åringen.

På jentas hjemmeside poserer hun blant annet med en pistol. Flere tekster gir uttrykk for desperasjon, og hun skriver blant annet: «Velkommen til min tragiske slutt».

Politiet i Medicine Hat i Saskatchewan er svært tilbakeholdne med opplysninger om trippeldrapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere