*Nettavisen* Nyheter.

Jente (13) ville lokke pedofil i felle

Den 13 år gamle jenta dro på et hotell for å møte en pedofil FN-soldat og «sette ham på plass». Hotellbesøket ble et mareritt.

08.07.04 12:02

Den svenske tidligere FN-soldaten (38) og jenta hadde fått kontakt via internett. Mannen fortalte etter hvert at han var pedofil og at han hadde hatt seksuelle forhold til barn.

Jenta bestemte seg derfor for å møte mannen på et hotell for å «sette ham på plass», skriver Aftonbladet.

Rev av BH
Da hun kom til mannens hotellrom, åpnet 38-åringen døren kun iført t-skjorte og truser. Han begynte straks å antaste 13-åringen og forsøkte å slite av henne BH-en. Da jenta skrek la han en hånd over munnen hennes. Jenta forsøkte desperat å sette kneet i skrittet på mannen.

- Da slapp han taket rundt munnen. Han så nok at jeg var redd, har jenta forklart.

Hun klarte til slutt å rømme fra hotellrommet.

Etter episoden har jenta slitt, og knapt orket å gå på skolen.

- Hun tenker mye på det som har hendt og er lei seg og deprimert, sier advokaten hennes Ann Sofi Thelin til Aftonbladet.

Dømt
Den tidligere FN-soldaten er nå dømt til psykiatrisk behandling for voldtektsforsøket på 13-åringen og seksuell krenkelse av en 14 år gammel jente. Han ble i fjor dømt for besittelse av barnepornografi mens han tjenestegjorde som FN-soldat i Kosovo, men fullførte ikke behandlingen han ble dømt til den gang.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.