RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jente (14) hjalp far å ta sitt liv

(Illistrasjonsfoto: Scanpix)
Selv hevder hun at faren alt hadde skutt seg selv, men ikke lyktes, da hun avfyrte skudd nummer to.

Margaret Rich (14) ble arrestert 13. mars i Colorado i USA etter at politiet rykket ut på det de trodde var en tullenødtelefon hvor hun oppgav adressen sin. I huset fant de jentens far, Garret Rich, død på soverommet.

Etterforskerne som kom til stedet har fortalt at jenten av mentalt ustabil da de ankom og skal ha fortalt at faren hadde forsøkt å ta sitt eget liv. Senere skal hun ha innrømmet å ha skutt sin far, men at det skjedde etter at hun fant ham i store smerter etter å ha forsøkt å skyte seg selv.

Politiet tror på det tidspunktet ikke på jentens historie. Sheriffassistent Phil West sier til nyhetsbyrået AP at de fant det vanskelig å tro at jenten bestemte seg for å hjelpe faren med å ta sitt liv, fremfor å ringe etter hjelp.

Ifølge obduksjonsrapporten døde faren av et skudd mot hodet og ett mot brystet. Politiet og forsvarere er pålagt taushetsplikt i saken som skal opp for en ungdomsdomstol i mai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere