RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jentunge voldtatt av innbruddsmann

Sist oppdatert:
Politiet håper DNA-funn kan hjelpe dem å spore opp mannen som skal ha sneket seg inn i et bolighus i Essex og voldtatt en mindreårig jente mens søsknene og moren lå og sov.

Rettsmedisinske eksperter håper DNA-prøver kan hjelpe politiet å finne voldtektsmannen som angrep en grunnskolejente i hennes eget hjem i Essex i England natt til torsdag, skriver The Scotsman.

Politiet beskriver ifølge avisen angrepet på jenta - som oppgis å være under ti år gammel - som «enhver forelders mareritt».

Eksperter undersøkte lørdag materiale innhentet fra jentungens rom med håp om å finne DNA-spor.

- Forferdelig hendelse
Etterforskere mener voldtektsmannen snek seg inn og ut av huset – hvor jentas mor og fem søsken lå og sov – uten å ha blitt oppdaget.

- Vi etterforsker en fremmed gjerningsmanns voldtekt av en skolejente under ti år I hennes hjem, uttaler sjefsetterforsker Graham Carey ifølge The Scotsman.

- Det er en forferdelig hendelse for familien og for offeret, og det er enhver forelders mareritt, sier etterforskeren.

Han legger til:

- Vi har å gjøre med en svært ung jente her, som har gjennomlevd et mareritt. Prosessen med å innhente informasjon, som vil spille en nøkkelrolle I denne etterforskningen, vil matte gå sakte. Vi er nødt til å benytte oss av tjenestemenn med spesialtrening i å håndtere unge vitner, slik at vi kan tilegne oss så mye kunnskap omkring det som har skjedd som mulig.

- Skitne tenner
Carey opplyser at offeret har beskrevet gjerningsmannen som en svart mann mellom 18 og 20 år gammel, med svart hår, muligens afro, og skitne tenner med en eksplisitt ren tann.

- Hun kjente ikke igjen angriperen fra tidligere, opplyser sjefsetterforskeren.

Jentas hus var lørdag fremdeles avsperret.

Politiet har foreløpig ikke funnet skader på huset eller andre tegn til at gjerningsmannen har kommet seg inn i huset med makt, skriver The Scotsman.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere