RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jernkvinnen er blitt senil

(EPA)
Sist oppdatert:
Margaret Thatcher er ikke lenger så skarp som hun var. Hun er hardt rammet av senilitet. Hun spør stadig etter sin døde mann og står opp midt på natten for å gå i møter.

Tiden da Margaret Thatcher og Ronald Reagan konspirerte for å styrke Vestens sak i kampen mot kommunismen og østblokken er definitivt forbi. Det er kjent at Reagan er hardt rammet av Alzheimers sykdom, og nå skal også Thatcher ha blitt senil, skriver Sunday Mirror.

Blir bare verre
77 år gamle Thatcher mistet sin ektemann Denis tidligere i år, og har siden blitt rammet av en senilitet som bare blir verre.

- Det er tragisk å se en kvinne som var kjent over hele verden for sin tøffhet, besluttsomhet og totale kontroll, svekkes på denne måten, sier en som står den tidligere britiske statsministeren nær til avisen.

Thatcher spør stadig etter sin døde ektemann. Hun har også flere ganger stått opp klokken to på natten og bedt vaktene kjøre henne til «neste møte».

Kjenner ikke igjen kona
Hennes skjebne minner om Ronald Reagans. Den tidligere amerikanske presidenten fortalte i 1994 om at han hadde Alzheimer. Sykdommen er så alvorlig at 92-åringen ikke lenger kjenner igjen sin kone Nancy.

På samme måte blir nå Thatcher stadig verre, men akkurat hva som er galt vet ikke legene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere