RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

J.K. Rowling er årets underholder

Sist oppdatert:
Se hvem som har underholdt oss mest i året som gikk.

(SIDE2): 2007 nærmer seg slutten, og det er på tide å kåre årets beste i ulike kategorier.

Entertainment Weekly har denne helgen kåret årets underholdere.

Årets underholder
Prisen for Årets underholder, går til «Harry Potter»-forfatter J.K. Rowling. Hennes avslutning av serien tilfredsstilte så godt som hele den enorme fanskaren. Mer vil vi ikke avsløre, da den norske oversettelsen ikke kommer før lørdag.

Faktum er i hvert fall at omtrent 400 millioner bøker er solgt verden over og filmene har spilt inn nesten 4,5 milliarder, noe som gjør det til tidenes mest populære filmserie. Det gjør at Rowling absolutt fortjener prisen som 2007s beste underholder.

De beste i klassen
De beste i klassen dette året, er George Clooney, Angelina Jolie, Will Smith, Tommy Lee Jones, «The Sopranos» og kabeldronningene.

Clooney har blant annet spilt i blockbusteren «Ocean’s 13» og har gjort en av sine beste prestasjoner i «Michael Clayton». Jolie er for tiden aktuell i «Beowulf», men har også vist seg fra en annen side i «A Mighty Heart».

Smith får vi snart se i «I Am Legend», og han har også spilt i og vært Oscar-nominert for «The Pursuit of Happyness». Lee Jones blir snart Norges-aktuell som vert for Nobelpris-konserten. Han har også gjort seg bemerket i «In the Valley of Elah» og «No Country for Old Men».

«The Sopranos» har vært en stor TV-suksess i mange år. I sommer gikk siste episode av serien - en episode som ble tatt imot med blandede følelser av fansen.

LES MER: Kritikerne slakter Sopranos-slutten

Kabeldronningene er kvinnene med sterke karakterer i serier som går på kabel-TV i USA. Disse er Mary-Louise Parker i «Weeds», Kyra Sedgwick i «The Closer», Glenn Close i «Damages» og Holly Hunter i «Saving Grace».

Mest populære
Årets mest populære er Matt Damon, Johnny Depp, Katherine Heigl, Carrie Underwood og Kanye West.

Damon har spilt i blockbusterne «Ocean’s 13» og «The Bourne Ultimatum». Han har også blitt kåret til verdens mest sexy mann - en tittel han helst ikke vil ha.

LES MER: - Nei, jeg vil ikke være sexy

Depp har igjen underholdt oss som pirat i «Pirates of the Caribbean: At World’s End», mens Heigl har spilt i TV-serien «Grey’s Anatomy». Tidligere Idol-stjerne Carrie Underwood fikk to Grammy Awards og havnet rett på toppen av musikklistene med sitt nye album «Carnival Ride» i år. Den siste tiden har Kanye West fått mest oppmerksomhet på grunn av morens dødsfall, men han har også gjort seg bemerket som artist.

Vidundere og klovner
Årets vidundere inkluderer «High School Musical»-stjernen Zac Efron, superstjerne Rihanna, «Hannah Montana»-stjernen Miley Cyrus og Indiana Jones «sønn» Shia LaBeouf.

Klassens klovner i 2007 er Will Ferrell og Andy McKay, som startet nettsiden FunnyOrDie.com, «30 Rock»s Tina Fey, Apatow-gjengen, som sto bak «Knocked Up» og «Superbad», «The Simpsons», som taklet overgangen til spillefilm suverent, og «Ugly Betty»-stjernen Vanessa Williams.

Er du fornøyd med oss? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere