RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NEGATIVT FOKUS: - Faktisk har Socialdemokraternes kampanje stort sett handlet om meg og Venstre, uttalte en skuffet Lars Løkke Rasmussen onsdag.
NEGATIVT FOKUS: - Faktisk har Socialdemokraternes kampanje stort sett handlet om meg og Venstre, uttalte en skuffet Lars Løkke Rasmussen onsdag. Foto: Jens Astrup (Venstre)

Kaller Socialdemokraternes valgkamp «demokratisk lavmål»

Venste-leder Lars Løkke Rasmussen håper å feie Socialdemokraternes Helle Thorning-Scmidt ned fra tronen, men er skuffet over valgkampen.

Venstre-leder Lars Løkke Rasmussen brukte den siste pressekonferansen før valgdagen torsdag til enda en gang å kritisere Socialdemokraternes valgkamp, skriver Jyllands-Posten.

- Det er blitt sagt og skrevet mye i valgkampens tre uker; om meg, om Venstres politikk, at begge deler skulle være et eksperiment, selv om det er Venstre og jeg som står bak de reformer som vi alle nå har glede av, sa Rasmussen blant annet.

Så rødt etter Helles brev til velgerne

- Faktisk har Socialdemokraternes kampanje stort sett handlet om meg og Venstre. Så sent som i går så vi et demokratisk lavmål, sa Rasmussen og viste til brevet Socialdemokraterne sendte til 1,5 millioner husstander denne uken. Her var budskapet at danskene burde si nei til Lars Løkke Rasmussen og Venstres nullvekst.

Fakta: Valget i Danmark

Klikk for å åpne faktaboksen
 
  • Thorning-Schmidts parti Socialdemokraterne styrer i dag i koalisjon med Radikale Venstre.
  • Opposisjonen ledes av høyrepartiet Venstre og tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen.
  • Valgdagen er torsdag 18. juni.

Ifølge Rasmussen er det helt feil når Socialdemokraterne forsøker å framstille det som om Venstre ikke vil bruke mer penger på helse og omsorg. Han viser til at de vil bruke 16 milliarder de neste årene på nettopp det. 

En meningsmåling fra Megafon 16. juni gir ifølge Politiken venstresiden med Socialdemokraterne og Helle Thorning-Schmidt i spissen en oppslutning på 49,3 prosent, mens høyresiden med Lars Løkke Rasmussen og Venstre i front får en oppslutning på 50,7 prosent. Et slikt valgresultat ville gitt de to blokkene henholdsvis 86 og 89 representanter i Folketinget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere