RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kanye West stjal showet på Trumps kontor

MIDTPUNKT: President Donald Trump havnet på sidelinjen da han tok imot rapperen Kanye West på Det ovale kontor torsdag.
MIDTPUNKT: President Donald Trump havnet på sidelinjen da han tok imot rapperen Kanye West på Det ovale kontor torsdag. Foto: Evan Vucci / AP / NTB scanpix
Sist oppdatert:
President Donald Trump slapp nesten ikke til da rapperen Kanye West holdt en usensurert enetale under et møte med pressen på Trumps kontor.

West stilte på Det ovale kontor med den karakteristiske Trump-capsen med påskriften «Make America Great Again».

– Den får meg til å kjenne meg som Supermann, sa West, som mener at mange vil ha ham til å slutte å gå med capsen fordi han er svart og egentlig burde vært demokrat.

Seansen ble arrangert i forbindelse med at West var invitert på lunsj i Det hvite hus. På forhånd var det meldt at West ønsket å bruke lunsjen til å diskutere jobbmuligheter for tidligere fanger samt muligheten for å øke antall fabrikkjobber i hjembyen Chicago.

GJEST: Rapperen Kanye West var torsdag på lunsj i Det hvite hus.

Sittende ved Trumps skrivebord tok han imidlertid opp alt fra sosialpolitikk, mental helse, miljøvern og ikke minst hvor godt han synes om den nåværende presidenten.

Blant annet ga han Trump æren for å ha avverget en krig med Nord-Korea. Men han sa også at Trump ikke får den respekten han fortjener.

– Hvis han ikke tar seg godt ut, så tar ikke vi oss godt ut, sa rapstjernen.

I en av Wests pauser rakk Trump å si «det var ganske imponerende». Men for det meste havnet Trump på sidelinjen.

Kanye West er gift med realitystjernen Kim Kardashian West, som tidligere i år overtalte Trump til å benåde en kvinne som var dømt til livsvarig fengsel for narkotikaforbrytelser.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere