Gå til sidens hovedinnhold

Kastet toåring fra 4. etasje

Brannmenn tok imot ungen med bare nevene.

Foreldrene ble tvunget til å kaste sitt to år gamle barn ut bra vinduet i fjerde etasje da det brøt ut brann en fireetasjes bygning i Ludwigshafen sør i Tyskland, melder Daily Mail.

Ni døde
Barnet falt gjennom den røykfylte luften og landet trygt i armene på brannmannskaper som sto klare for å ta i mot den lille kroppen. Hvordan det gikk med foreldrene og de resterende personene på bildet er ikke kjent.

Minst ni mennesker omkom. Letemannskaper leter fortsatt etter flere omkomne i ruinene. De fleste beboerne i bygget er tyrkiske innvandrere, og politiet mistenker at brannen kan være påsatt av nynazister.

Artikkelen fortsetter under videoen.

214147

500 brannmenn
Åtte lik ble funnet i bygningen, mens en kvinne døde på sykehuset, opplyser det lokale sykehuset. Fem av de omkomne er barn, melder Sky News. I tillegg ble 24 personer sendt til sykehuset med skader. Tilstanden til to av de skadde er kritisk.

Politiet utelukker ikke at dødstallene vil stige. Brannen brøt ut søndag kveld, og mer enn 500 brannmenn har bistått i slukningsarbeidet.

- Familier med barn sto på balkongen, og hele bygningen sto en periode i full fyr, så det var ikke mulig for de berørte personene å flykte ned trappene, sier talsmann Wolfgang Froemel ved det lokale politiet i Ludwigshafen.

Reklame

NÅ: Milrab har oppdatert salget med sportsklokker og Oakley