Kelly nekter å føye seg for Donald Trump

UTTALTE SEG: Under sitt TV-program natt til tirsdag, norsk tid, kom Megyn Kelly med sitt tilsvar til angrepene fra Donald Trump.

UTTALTE SEG: Under sitt TV-program natt til tirsdag, norsk tid, kom Megyn Kelly med sitt tilsvar til angrepene fra Donald Trump. Foto: The Kelly File (Fox News)

Donald Trump har skværet opp med Fox News, men ikke med Megyn Kelly.

11.08.15 16:35

NEW YORK (Nettavisen): Donald Trump var rasende på Fox News og moderatorene som ledet torsdagens TV-sendte debatt mellom de republikanske presidentkandidatene i USA.

 

Eiendomsmagnaten følte at han ble urettferdig behandlet, spesielt av Megyn Kelly, som han angrep aggressivt både på Twitter og CNN dagen etter.

«Megyn Kelly var ikke veldig god eller profesjonell», «Wow, Megyn Kelly dreit seg ut i kveld. Folk er ville på Twitter. Det er gøy å se» og «Bimboen Megyn Kelly» skrev han på Twitter, før han tok helt av i et intervju med CNN.

- Hun kommer ut og stiller meg all verdens latterlige spørsmål. Du kunne se blodet renne ut av øynene hennes, blodet rennet ut av hennes «hvor som helst», sa Trump.

Og dermed var det i gang.

Donald Trump og Megyn Kelly var allerede et stort samtaleemne. Nå ble det totalt dominerende. Det førte til at presidenten i Fox News, Roger Ailes, kontaktet Donald Trump over telefon for å forsikre ham om at han vil få «en rettferdig behandling» av Fox News framover.

Vel, Megyn Kelly kommer iallfall ikke til å beklage at hun stilte Donald Trump et spørsmål rundt hans kvinnesyn:

«Du har kalt kvinner du ikke liker for feite griser, bikkjer og avskyelige dyr. En gang sa du til en deltager på «Celebrity Apprentice» at det ville vært gøy å se henne på knærne. Høres dette ut som et passende temperament for en mann som vil bli president, og hvordan vil du besvare beskyldningen fra Hillary Clinton, demokratenes kandidat, om at du er en del av krigen mot kvinner?» spurte Kelly under TV-debatten.


OMSTRIDT: Donald Trump skaffer seg enorme mengder oppmerksomhet for tiden. Foto: John Minchillo (Ap)

- Det virker som Mr. Trump syntes spørsmålet var urettferdig og at jeg angrep ham. Jeg føler at han ble stilt et tøft, men fair spørsmål. Vi er enige om å være uenige, forklarte Megyn Kelly under sitt vanlige TV-show, «The Kelly File» denne uka.

- Mr. Trump gjorde intervjuer i helgen som gikk til angrep på meg personlig. Jeg har bestemt meg for ikke å svare. Trump vil ikke unnskylde seg, og jeg vil definitivt ikke unnskylde meg for å utføre god journalistikk, la hun til.

Donald Trump er tilbake på Fox News tirsdag, for å være med i programmene «Fox & Friends» og «Hannity».

Følg Nettavisens USA-korrespondent på Facebook:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.