RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kennedy på avrusning

Fredag krasjet en Patrick Kennedy bilen sin like ved Capitol Hill i Washington DC. Nå starter han på avrusing.

Som vanlig skapte Kennedy-fadesen mye oppmerksomhet i USA. Patrick Kennedy, sønn til senator Edward Kennedy, og medlem i representantenes hus, krasjet sin bil like utenfor Capitol Hill i Washington DC.

Kennedy er demokrat som de andre i familien, og representerer Rhode Island. Selv om ulykken ikke førte til noen personskade, ble den behørig dekket. Nå skylder politikeren på rusproblemer. Ifølge ham selv er han avhengig av smertestillende tabletter og vil legge seg inn på Mayo Clinic i Rochester, Minnesota.

- Jeg husker rett og slett ikke at jeg sto opp den morgenen, eller at jeg ble stoppet av politiet og anklaget for tre brudd på kjørereglene, sier Kennedy.

- Dette er ikke slik jeg ønsker å leve mitt liv, og det er ikke slik jeg ønsker å representere befolkningen på Rhode Island, sier han.

Kennedys rusproblemer er ikke nye. Før jul sjekket han inn på Mayo klinikken og returnerte til kongressen angivelig frisk.

- Selvfølgelig har enhver restitusjon sine oppturer og nedturer, men jeg har vært sterk, fokusert og produktiv siden jeg kom tilbake, sier Kennedy til nyhetsbyrået AP.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere