RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kerry tilbake i Senatet

(AFP/Scanpix)
John Kerry har slikket sårene etter presidentvalget, og er klar til å kjempe videre i Senatet. Kerry utelukker fortsatt ikke at han prøver seg igjen ved presidentvalget i 2008.

Til forskjell fra mange andre presidentkandidater, forsvinner ikke Kerry ut i glemselen etter valgnederlaget. Tirsdag inntok han sitt sete i Senatet i USA, og erklærte at hans hensikt er å spille en viktig rolle gjennom sin posisjon i forsamlingen, skriver danske BT som siterer Reuters.

John Kerry utelukker ikke at han kan komme til å gjøre et nytt forsøk på å bli valgt til president, i 2008.

Inntil videre vil han imidlertid fortsatte kampen for sine merkesaker, deriblant en utvidelse av sykeforsikringen, styrking av forskingen på menneskelige stamceller, beskyttelse av folketrygden, og for å redusere USAs avhengighet av importert energi.

Kerry vil dessuten opprette et forskningsinstitutt og en politisk aksjonsgruppe som kan holde liv i hans ideer fra den nylig avsluttede valgkampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere