*Nettavisen* Nyheter.

Kidnapperne kan være falske

Foto: Montasje/SCANPIX/SIBA.SE

Familien til Fabian Bengtsson skal være i forhandlinger med de som angivelig har bortført milliardærsønnen. Politiet er derimot ikke sikre på at kidnapperne er ekte.

27.01.05 11:00

Forhandlingene mellom kidnapperne og familien til Fabian Bengtsson holdes strengt hemmelige. Selv ikke politiet skal kjenne innholdet i samtalen mellom pappa Bengt Bengtsson og de angivelige kidnapperne. Ifølge Expressen holdes samtaler enten i hemmelige møter eller fra telefonkiosker slik at politiet ikke kan spore samtalene.

Meldingen til kidnapperne som onsdag lå ute på hjemmesidene til elektrokjeden Siba i Sverige, er nå fjernet. «Takk for at dere tok kontakt. Jeg har gjort det dere ba om. Ta kontakt igjen, så prates vi» sto det å lese på siden. Kilder som Aftonbladet har snakket med, har anslått at de krever 10 millioner kroner for sønnen, men pappa Bengt Bengtsson og hans nærmeste er de eneste som vet den eksakte summen.

Også politiet skal bli holdt på en armlengdes avstand i spillet om å få løselatt den 32 år gamle milliardærsønnen. Politiet sier at familien ikke kan være sikre på at de angivelige kidnapperne er ekte.

- Familien har ikke fått bevis på at kidnapperner har ham eller at han er i livet. I hvert fall ikke etter det politiet kjenner til, sier en tjenestemann til Expressen.

Det har nå gått halvannen uke siden Fabian Bengtsson ble kidnappet i Göteborg. Han var på vei til jobben da personer tok ham og bilen og forsvant. Bilen er senere funnet i Göteborg sentrum. Etter at moren og faren til Fabian Bengtsson sto fram på tv, har de angivelige kidnapperne meldt seg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.